Lördag

Idag så ska jag ta och färga mitt hår, det är en så himla ful färg jag har i håret nu :S. Så får hoppas att det blir bra. Nu håller jag på att baka muffins, luktar jätte gott :D Måste bara lägga upp en bild på lilla Lucky för han e sååå söt ^^.



UUsscchh!

Såg nyss klart en rätt så freaky film på 6:an som hette mindhunters. Ska aldrig mer se den :O. aja, nu ska jag nog ta och sova, godnatt =)


Praktik

Igår så gick jag äntligen till Oleary's och frågade om praktikplats och jag fick den, yes =)=)


Made

Satt nyss och såg Made på MTV, och det handlade om en kille som va 17 år och hette Brandin och han var väldigt lik Gerard Way från My Chemical Romance, jätte söt alltså! :) Men hittade tyvärr ingen bra bild på honom, så det får bli en bild på Gee istället, så man nästan kan förstå hur han såg ut =).



Filmkväll :)

Igår så var Elin här så vi hyrde några filmer och ingen av dom var bra, fyfan alltså. Så vi spolade mest igenom dom för och se om det hände nåt kul, men nej itne ett skit :P. Efter det så satt vid oss vid min data och prata me massa konstiga människor. Sen så gick vi och la oss, klockan var väl något vid.. halv 3, för hon skulle hem tidigt. Och dag så ska jag plugga som en idiot för vi har 2 uppsatser att skriva, inom religion och sedan ska vi läsa ett häfte och svara på massa frågor. Det ska bli så kul >_<. Just nu så sitter jag och väntar på att maten jag gör sk bli klar och lyssnar på Seize The Day med Avenged Sevenfold :). Jusst det, hittade en rätt så snygg t-shirt på Gina den va grå och så vart det som et tryck på, nån slags modetidning. fast ska nog köpa en "äkta" som det är ett Vogue tryck på, mkt finare :).


Var på stan idag ^^

Yees, va på stan me en kompis,och hittade lite grejer. På Gina Tricot så köpte jag en Jacka/tröja, vet inte riktigt vad det var, men den var svart och skit snygg iaf :D. Ska praktisera i en hel månad på en restaurang och jag ville va på Oleary's, min lärare "känner ingen där" så jag måste gå dit själv och fråga, jobbigt värre X_x.


Lista

Kom hem från stan för ett litet tag sen och hittade massa nya grejer jag ville ha. Så nu har jag suttit och skrivit ner allt jag ska köpa när jag får pengar, och det blev rätt så dyra saker :O
Plasma TV
Vit Byrå
Gucci väska, plånbok
Chanl väska, plånbok
Coco Chanel örhängen
Vita converse
Brunt flätat skärp
Vitt linne, och massa andra t-shirtar/linnen
Jeans( Antagligen "trasiga" jeans, har ju blivit mode igen ju ;D)
Svarta stövlar
Avlång vas och typ.. kvistar till den
Databord
Löshår
Hårfärg till mitt hår och löshåret
Nål och tråd till löshåret
hoppas att jag kmr ha råd med allt xD


Köpa :)

Det här ska jag nog köpa när jag får lite money ^^.
btw så e det ju måndag imorgon, vilket betyder att det är skola, inte kul...Men men, snart är det iaf lov igen, lääängtar.



Äntligen fredag

Japp, nu har det blivit fredag, nu får man äntligen vara ledig i två dagar. Men jag får väl antagligen vara hemma längre än så, tror att jag börjar bli sjuk. Har ont i huvudet hela tiden, är trött och mår jätte illa, inte kul alls. Får hoppas att det går över snabbt.


Vitare tänder

Har hört att om man gnuggar insidan av ett apelsinskal mot tänderna så ska dom bli vitare. Vet inte riktigt om det funkar, men det är alltid värt ett försök^^.



Visste inte att det var så svårt

att göra en inbakad fläta. Har alltid tyckt att det är fint men har aldrig försökt göra det någon gång. Så för några veckor sen bestämde jag mej för att försöka mej på det.

Så här blev det :)


RSS 2.0
Test