Paris Hilton=Nya tuttar??

Ja man kan ju allt ta och undra om det verkligen är den där nya bh'n hon har på sej eller om hon faktiskt har genomfört en plastikoperation. Har hört henne säga att hon aldrig i hela sitt liv skulle "lägga sej under kniven" men, vem vet?. Om hon har gjort det så är det väl liak bra att säga som det är än att gå och ljuga om det för det kommer ju att komma fram förr eller senare. Och personligen så tycker jag att hon såg bättre ut innan.




Cupcakes

Är goda som fan :) Elin och jag gjorde dom här förra året till hela klassen när vi slutade 2:an, visst blev dom fina ^^.





Skolstart är aldrig roligt.

Första skoldagen idag, det var väl ok. Kul att träffa kompisarna iaf :). Gjorde en jätte god ceasarsallad när jag kom hem ^^.Tror att ugly betty börjar idag, hoppas det iaf, det är fan ett av dom bästa programen på tv haha. Och desperate housewives är idag också, var ju inte förra veckan!! Nu sitter och lyssnar på slipknot, mamma får damp för att jag har så hög volym :D.


Modernt med glasögon?

Verkar som det, Hilary Duff har varit och köpt några glasögon som hon har på sig lite då och då. Men vad jag vet så har hon i alla fall inte något fel på sin syn. Hon passar väl rätt så bra i det. Och om det är modernt så får man väl börja använda glasögon igen istället för linser, haha :P.



Mys ute :D

Grillade med familjen + moster, hade jätte mysigt, fast jag fick göra iordning allt men ändå mysigt :). Drack en cider som inte var så god, smile cider, nånting hette den med kaktus/lime smak, inte god !.Och så fick påskägg av mamma när hon kom hem, något porslinsägg, fint vare. Nu sitter jag och väntar på att en film ska börja på 6:an, tror den heter nåt med Grimm, kommer inte riktigt ihåg men tror att den är bra.



Glad Påsk!

That's right, idag är det påskafton, hoppas att alla får påskägg med mycket gott godis i :). Jag har ju jobbat lite hos mamma så att ja får mer pengar som jag kan shoppa för i sthlm. Det var faktiskt rätt så roligt att jobba hos mamma (hon jobabr i en godisaffär), men massa människor som skulle handla godis frågade mej massa grejer och jag kunde ju inte svara för jag visste itne vad jag skulle säga haha. Och igår så va vi hos mormor och morfar, åt massa god mat och fick påskägg. Den här dagen har nog nästan varit den finaste på länge, har solat nästan hela dagen, jätte skönt. Tror att det var omkring 22 grader ute, härligt och varmt. Jusst det, åkte till maxihuset med Elin i tisdags, och hittade tröja som ja så gäna ville ha på Gina Tricot, så jävla glad jag blev när den fanns där! =). Aja, nu ska jag nog ta och städa lite på mitt rum, det är ganska stökigt..
Glad Påsk på er alla! :D




Jobba, jobba, jobba

Yes, imorrn blire att gå upp 6:40, jobbigt. Men får pengar så ja kan shoppa massa i sthlm i slutet av månaden och det är ju alltid bra ^^.


Måndag-Tisdag


Bra dagar :)<3


fixa fixa

Håller på att fixa med layouten här, fan vad jobbigt, allt blir bara fel och får göra om massa gånger, shit. och ja jag vet, headern failar som fan, men ska göra en ny om några dagar, har inte tid att göra någon bättre idag.


Oj oj oj!

Idag så har det faktiskt hänt rätt så mycket. Först satt jag hemma och försökte komma på några ideér om hur min nya layout skulle se ut här på min blogg, sedan så var jag ute och åt mat med några kompisar. När jag kom hem så skulle vi äta mde kusinerna och då hade det hänt massa grejer hemma hos dom, borde nog inte skriva om det här, så...
Aja man kan i alla fall säga att den här dagen var rätt så lyckad och jag får ju inte glömma.. Måndag-Tisdag så kommer Elin att vara här, då ska vi glo på O.C, kanske The Hills också? Det ska bli nice :).


WTF.....

Asså.. Heidi Montag sjunger. Haha trodde jag aldrig att hon skulle göra.
http://www.youtube.com/watch?v=BAWqR2lt0so


090404

mmhh, haft ont i huudet hela morgonen, jätte jobbigt.. Hoppas att det går över tills i kväll. Igår var sista dagen på praktiken, skööönt!. Dom erbjöd mej typ sommarjobb, men vill nog inte jobba där.


Caaash

Härligt när man får lite cash av sin mormor så man kan shoppa lite :D<3



Så härligt :)<3

Var nyss ute och hämtade glass och hallon i frysen, låter kanske konstigt, men vi har en frys i boden :P
Men iaf.. När jag gick ut så luktade det verkligen vår,jätte härligt verkligen.
Det var liksom en härlig känsla, plus att det var 18 grader ute idag också,
kunde gå i bara en tröja när jag gick hem från praktiken ;).
Nu så sitter jag och väntar på att sockerkakan ska bli klar,
bakar en till personalen där jag praktiserar, dom har tjatat om sockerkakan hela veckan, haha.


Är han inte för söt :)


<3


Snart är det påsklov yaayy!! :D

Längtar som fan, har ju varit på praktik i 5 veckor (skit jobbigt btw).
Men på fredag är det över! Och sen så blir det lov, ska bli så skönt att bara va hemma och sova hela dagarna...
Eller, kanske inte alla ska nog va med Elin några dagar också, fixa mitt hår och grejer :).


Baka

Igår bakade jag massa muffins till min kusin som hon skulle ta med och sälja i sin skola.
Sånadär muffins med massa glasyr och srössel på. Skulle tagit kort på dom och laggt upp här, men glömde bort det.
Sen så bakade jag bullar också, dom blev jätte goda ^^.


RSS 2.0
Test