Djurmössa anyone?

Hittade något rätt så äckligt, mössor som dom har gjort av djur. Som jag förstår det så har man liksom ett helt djur på huvudet. Det ser ju helt fel ut, inte direkt snyggt heller. Kan inte förstå att någon skulle vilja köpa en sådan mössa. Skulle ni göra det?
Ser rätt så tacky ut...




This on the other hand är ju riktigt gulligt ^^.



Femme; DKNY Jeans

Lite senare i höst så kommer DKNY att ha en ny klädkollektion som är designad av Hilary Duff. själva märket kommer att heta "Femme". Jag skulle gärna vilja köpa det som dom har på sig, ser ju skit snyggt ut. Speciellt den svarta jackan/luvtröjan :). Lite synd att kläderna inte kommer att säljas här i sverige.
Vad tycker ni, skulle ni köpa något av de här kläderna?






Cupcake time!

Bakada lite cupcakes för ett tag sen.
Ska sitta och äta massa nu ^__^
Så här blev dom :)




<333



Låten är bäst<3
Puss på er! :D

Hello Kitty food anyone?

Man vill ju bara äta upp allt på bilderna!! :D Nudlarna var fan coola^^.
De mesta av de här maträtterna kan man nog bara köpa i Japan (chansar jag på). Så om man vill äta något av det så får man åka dit,hehe :P

Vad tycker ni, skulle ni kunna äta någon av de här maträtterna, glassarna, jaa allt möjligt ?? :)



Kläder, Kläder, Kläder!!

Hello again...
Kom hem från stan för några timmar sen och det här råkade följa med. Eftersom att jag är pank så fick jag allt av mamma<3. Lite senare ikväll så tror jag att jag ska åka iväg till söderköping och äta jätte god glass :). Men nu ska jag ta och va ute i solen ett tag och färga håret som aldrig vill bli i rätt färg!.




Onsdag :)

Tjeeeena!
Satt uppe till halv 3 på natten igår för att göra klart min blogg design, gick upp för några minuter sen så gissa om jag är trött. Nu hinner jag inte skriva så mkt mer för jag måste göra iordning mej. Ska strax dra ner till stan med mamma och köpa ett linne till mej, eftersom att mitt favorit linne har försvunnit.. Hur kan ett linne bara försvinna sådär??? Har letat överallt i hela huset, men det finns ingenstans, lite tråkigt. Okej det var ett vanligt vitt linne från H&M Men jag gillade det! Sen när vi har kommit hem igen så har mamma tvingat mej att göra broccoli paj. Det kanske inte låter så gott, men det är det kan jag lova! Ni borde testa :).
Kanske lite sent, men hoppas att alla haft en bra helg^^.
Nu måste jag dra, vi hörs sen <3<3


                                                                                                 
                                                                    

Kläder gjort av hår

Hittade två bilder på tjejer som har klänningar på sig som är gjort av hår, det kan inte vara så skönt? Måste ju klia massa, haha :P.





Det ser lite creepy ut :).


LG blir inspirerad av glass!

Nu när det är sommar så så har LG gjort en ny mobil, LG-LH5000 Ice Cream Phones. Mobilen är faktiskt inspirerad av glass. Den ser ut som en vanlig mobil som finns i olika inspirerade "glassfärger". När man får ett samtal så visas det t.e.x. Hjärtan,Smileysar på displayen.




Hello Kitty linser

Hello :D
Har inte hunnit med att skriva något nytt på ett tag, har gjort lite annas. Så jag tänkte bara visa de här coola linserna med Helo Kitty tryck ^^.






JAG VILL HA =)<3


Lite annorlunda pooler

Ser inte de här poolerna rätt så roliga ut?  Skulle vara rätt så coolt att ha en av dom på sin tomt :).


Den här poolen är formad som Australien.


För dom som gillar hjärtan? :P


För nån som gillar katter :)


En pool som är formad till en gitarr/Cello, jag vet inte? :P


Flygplansformad pool.



Scarification

Hr sett när dom har gjort sånt här på tv, ser lite läskigt ut när dom skär bort hud ifrån kroppen med en slags kniv, och det börjar blöda. Men efter ett tag när det har läkt så tycker jag att det kan se rätt så fint ut, beroende på vad man har för motiv. Men skulle aldrig våga göra det, ser ut att göra för ont. Skulle ni våga göra det? :).








 


Cuuurly :)

Älskar lockigt hår, det är nog det finaste som finns :D
Liksom titta bara på de här frisyrerna, man blir förälskad :).







Gossip Girl

Senare i Oktober när Gossip Girl börjar sända sin 3:e säsong i USA så har det ryktats att Hilary Duff ska vara. Hon ska spela en tjej, Olivia Burke som är en film stjärna och som ska börja studera på New York University tillsammans med Blair, Dan och Vanessa. Hilary kommer dyka upp i det 4:e avsnittet den 5 Oktober. Men vet inte om hon kommer att vara med i mer än 1 avsnitt, eller fler. Det ska bli kul att se, längtar som fan, Gossip Girl är ju det bästa programemt som finns och sen att Hilary Duff ska vara med.. Då blir det ännu bättre! :D



Webbkameror + Roliga sängar

Köpte en ny webbkamera för ett litet tag sen. Då fanns det inte sånna här söta?? Lätt att jag hellre vill ha en av dom här istället för den jag köpte. Dom här var mkt finare ^^.







Och så hittade jag några sängar som föreställer mat :D Undrar om dom är bekväma att sova i?







Lördag

Helloooo :D
Har nyss duschat och gjort iordning mina naglar. Idag så ska jag hinna med att göra massa grejer, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Ska locka håret, sminka mej, hitta ett recept om hur man gör jordnötssås och kycklingspett, städa rummet, packa inför ikväll för då ska jag till Elin och hinna gå till Jesper och gratta honom för han fyller år. Måste nästan hinna göra allt innan tre för då drar jag här ifrån. Har inte så mkt att skriva om så tänkte visa vad jag köpte igår när jag var och shoppade :).




Nailsss

Tjeeena :)
Har inte hunnit skriva så mkt eftersom att jag har gjort lite andra grejer. Men nu är jag tillbaks.
Har hittat några bilder på lite naglar. Okej, det är snyggt att ha ganska långa naglar som är fint målade... Men dom här är väll lite väl långa?








lite läskigt att ha så långa tånaglar X_x.




Lite freaky piercingar/töjningar

Hejhej :)
Är lite trött idag eftersom att jag kom hem från Fille vid halv fem i morse, härligt.. :P
Tänkte lägga upp lite bilder på rätt så konstiga piercingar, och töjningar. Det ser fan lite läskigt ut. Inte för att det ä något fel att ha så, men liksom ja skulle aldrig göra några sådana piercingar lr töjningar, mina 12 mm's töjningar i öronen och piercingar i läpp, septum och näsa räcker (fast piercingarna är nu uttagna) :).





Vet inte om den är riktik :P





Scary lr hur ?


Grejer+Hello Kitty hus

Tjeeena^^
Just nu så sitter jag och äter salta kex med philadelphia ots på, jätte gott :).
Idag så har jag varit och handlat lite grejer med mamma. Fick en ny webcamera eftersom att min lillebror slet sönder den förra. En tatueringstidning och Loreal Makeup remover :). Om ett litet tag så kmr Fille, Jonas och Elin hit och då så ska vi titta på Wrong Turn 1, den är jätte bra ni borde se den :D.


Tänkte också visa de här hello kitty husen, visst är de söta haha :). De är inte miniatyr hus utan aa vad ska man säga... Mänsklig storlek?




MAC's Hello Kitty collection

Vid det här laget så har nog alla fattat att jag gillar hello kitty. Kanske blir lite tjatigt att lägga upp saker om det hela tiden, men det här måste ni bara se. MAC's hello kitty kollektion, visst ser det riktigt nice ut :D. Det har funnits rätt så länge, får hoppas att det finns kvar när man åker till Malmö så man kan köpa lite^^.










För dom som gillar Hello Kitty och kanske.. schack? :)

Jag har hittat ett lite annorlunda schack, med otroligt söta Hello Kitty pjäser. Give meeee!! ^^



Lördag=tv-tittande hela dagen

Hej Hej!
Har inte varit så aktiv på några dagar eftersom att jag har varit och badat rätt så mycket.
Det har ju varit så otroligt varmt och skönt ute så då måste man ju passa på, eftersom att det har blivit jätte dåligt väder här och kommer antagligen fortsätta att va det hela nästa vecka, usch.
Vad har ni själva gjort när det har varit så här varmt ute :)?.
Idag så tänkte jag bara skriva ett litet inlägg, inte något speciellt. Men tänkte berätta att jag bara ska slappa hela dagen
och titta på The best of Miami Ink & LA Ink lite senare idag. Två av mina älsklingsprogram :D.




Hello Kitty Flowers

Finaste blommorna jag har sett, skulle gärna köpa flera stycken och proppa mitt rum fulla med dom.
Dom är ju liksom bara för söta! Har en känsla av att dom bara säljs i Japan, men om man är bra med blommor
så kan man ju alltid pröva på att göra en egen hello kitty blomma :D. Jag undrar om man kan plantera dom i utomhus
i rabatten, det skulle vara rätt så coolt, haha :).









RSS 2.0
Test