Lite roliga frisyrer

Hittade bilder på några olika frisyrer som såg lite halvroliga ut :). Tänk om man skulle gå så här på stan, haha.









Några av världens sötaste smycken!

Har ni någonsin sett något så gulligt förut?
Alltså jag tycker att dom är jätte söta, skulle lätt kunna köpa allihopa om jag visste vart man fick tag på dom :D.





Härliga sandslott :)

När jag har varit nere i Skåne så har det ofta varit sandslotts tävlingar på stranden. Hittade några jävligt snygga sandslott, det är så här härligt att titta på bilderna, blir liksom en härlig känsla. Man får värsta lusten att åka ner till en fin strand och bada hela dagen :).
Hoppas att alla har en härlig dag/morgon ute i solen ^^.








Bikini+Shorts

Helluuu! :)
Kom hem för ett litet tag sen, var och shoppade lite med mamma. Köpte en ny bikini på JC/ H&M och ett par vita shorts på H&M och kokosglass, det är ju så himla gott :D. Sedan så handlade vi Hamburge/Grilltillbehör, för vi ska ha mysigt med kusinerna och grilla ikväll^^. Hoppas att alla har haft en varm och skön helg ;).




gold jewellery design

Läste om en ganska cool smyckes design tävling som hölls i Beijing 2007. Det var en tävling där man hae gjort smycken mm av rent guld som modellerna hade på sig. Det måste ha varit ganska så tungt :P.








Udda Kameror

Hello :)
Igår kom jag hem vid 5, härligt.. Skulle gå up vid 9:20, sov ungefär 4 timmar. Efterom att det är min lillebrors födelsedag så måste jag hjälpa till att baka. Vet inte riktigt vad jag gjorde igår, lyckades spilla dricka och få massa svarta sträck på mina nya vita byxor, liksom vad fan höll jag på med xD?
Aja nog om det. Skulle vara lite roligt att gå omkring och fota med någon av de här kamerorna, folk som inte vet att det är kameror skulle väl tro att man var bäng som gick omkring och höll pomme's framför ansiktet, haha :).






Riktigt roliga eller hur :D
Vet inte riktigt om det är digitalkameror, men chansar på att det är det :).

Lite annorlunda Behåar

Hejsan! :)
Har precis kommit hem från Linköping, det har faktiskt varit en väldigt bra dag. Vi va inne i city och sen så åkte vi till IKEA/Ikano Huset. Biler på det jag har köprt lägger jag nog in lite senare i kväll^^.
Har hittat ett par bilder på några rätt så konstiga bhåar, jag skulle nog inte kunna tänka mej att använda dem, men de ser i alla fall lite roliga ut :P.







Hehe, visst ser de lite roliga ut :D


Ready To Go!! ^__^

Hej Hej!!
Ska strax sätta mig i bilen med Elin och åka till Linköping på en shopping spree, haha!
Det ska bli så himla roligt, vi kommer antagligen att vara borta hela dagen. Okej, det är ju inte som att åka till Stockholm, Göteborg eller Malmö. Men det är ändå kul att komma bort härifrån och åka till något nytt ställe för en gång skull.
Senare på kvällen så ska vi ut med några kompisar till Hugo's, blir antaligen lika trevligt som vanligt. Kommer sitta och dricka Rosa Pantern hela natten, mm den drinken är så god, ni borde testa den! :)
Tänkte lägga upp en bild på min, ja.. outfit. Så här ser jag ut idag, älskar linnet. Det är köpt på H&M för bara 79.50 :D.


Hoppas att alla får en trevlig helg!<3

Härliga sommarfrisyrer

Har hittat några väldigt snygga och somriga frisyrer som jag skulle kunna tänka mej att ha nu när det är så härligt ute :).
 
 


 Visst är dom riktigt nice ^__^


God Morgon!

Nu är jag nyduschad. Vaknade för ungefär 1 ½ timme sedan av att min lillebror gjorde frukost ute i köket, han kan aldrig vara tyst. Idag så ska jag göra det jag alltid gör, alltså inte ett skit :). Eftersom att man har semester så borde man få ta det lungt eller hur?. Eller en grej ska jag göra, fixa löshåret. Måste sy dit massa clips på några träns. Hatar att ha kort slitet hår så df har jag löshår, vill inte ens gå med utsläppt hår , det är så kort och fult usch :P. Men så blir det när man bleker sönder håret och går av när man har duschat och måste färga till en mörkare färg eftersom att det lir en orangeaktig färg i hälften av håret. Så vad jag försöker äga är, blondera inte håret! I alla fall inte själv, gå till en frisör, blir mycket bättre då ;). Orkar inte lägga upp massa bilder på annorlunda saker idag, känns som att jag jämt gör det så nu får det bli utan.
Hoppas att alla har en härlig dag!!


sunbathing all day long...

Idag så ska jag ta och sola sönder mej, så jag blir brunare. Det verkar aldrig hända något när jag solar, fast än att jag ligger ute hela dagarna, lite konstigt. Vart jämt jätte brun när jag var liten. Aja nog om det, ikväll så komemr kusinerna och då ska vi grilla, mmmmh gott :D<3. Jusst det igår när jag skrev ett blogg inlägg så kröp det en fästing på min kudde, fy fan så äckligt! Fick kolla igenom hela sängen efter fästingar innan jag skulle sova i går. Var jätte rädd att jag skulle ha en på mej är jag vaknade i morse, usch usch =/. Dom gör ju så ont att ta bort...
Nu ska jag ut och sola igen. Ni kan ju alltid ta och titta på de jätte gulliga Hello Kitty köksprylarna och lite andra saker  :). Tänk om ens kök var fullt av de här, kanske lite väl mycket Hello Kitty, men det är ju gulligt iaf :P.

 



USB minnen

Har solat det mesta av dagen, ska nog ta och göra lite mat snart börjar bli lite hungrig eftersom att jag har varit för lat för att göra någon mat. Det blir nog härliga snabbnudlar :). I brist på något att göra så letade jag efter ett nytt USb minne och hittade de här, tror nästan att jag vill ha allihopa :D.
 



På sista bilden så är det jätte söta cupcake högtalare, dom skulle passa fint i mitt rum :D


Sommar sommar sommar :)

Nu sitter jag och dricker massa isvatten ute i den varma solen. Det är så varmt så att man nästan inte kan vara ute, men det gör inget :). Hoppas att man kan börja bada i sjön snart också. Nu så ligger jag mest och väntar på att My New BFF ska börja, det är fan det konstigaste programmet som går på tv just nu, fast ändå roligt :). 
Det här skulle inte sitta fel, nu när det är så varmt ute.






GOTT GOTT GOTT!!!!!  ^____^


Resultatet :)

Japp så här blev glassen, visst ser det smarrigt ut ^^.





Måste även påpeka att glassen blev jätte god :).


Ice Cream time

Idag så har jag faktiskt haft väldigt roligt här hemma, fast än att jag har varit ensam . Tog fram våran glassmaskin och gjorde lite god glass :). Det blev Ialiensk Vaniljglass och Chokladglass, det kanske inte ser så gott ut nu men jag kan lova att det är gott :D.

 
 

Lägger upp bilder på de färdiga glassarna när de har stått i frysen ett tag :).
Hoppas att alla har haft en bra Midsommarhelg!


Summertime

Äntligen så har det blivit varmt och soligt igen. Har varit iväg lite med mamma och mormor, köpte ett sött linne från H&M, det var rea så det kostade bara 80 :-, värsta fyndet :D. Och så kollade vi på tapeter till mitt rum. Skulle jätte gärna vilja ha en fondvägg i mitt rum, det är så fint ^^. När vi kom hem så gjorde jag jätte god Chicken Penang och stekta nudlar till hela familjen :).




Söta håraccesoarer ^^

Kollade lite kläder och grejer på HotTopic.com och hittade de här jätte söta deademen och små rosetter till håret.
  

   
Dom är ju hur söta som helst!! :D


Äntligen Midsommar!! :D

Jaaa, idag så är det midsommar, så härligt :). Vädret är rätt så skapligt, blåser lite men ändå sol, man får väl hoppas att det håller i sig till kvällen så att det inte börjar regna. Om ett litet tag så kommer Elin hit, tror att vi ska grilla ikväll med familjen/släkten, och senare på kvällen så ska vi hitta på lite andra grejer. Igår så gick jag på stan med Elin och handlade bara för ca 800 kr, fast än att jag hade 2000, bra gjort av mej, brukar alltid handla upp alla pengar :P Köpte ett par jätte snygga klackskor och lite andra saker :).


Nu måste jagta och börja städa så att det inte ser ut som ett bombnedslag när alla kommer hit, men först så ska jag äta jordgubbar med glass och chokladsås mmmmh<3<3 btw, hoppas att alla får en jätte härlig midsommarafton ^^.


Jaha, ännu en regning dag...+ Rosa choklad

Jag som äntligen hade tänk lämna min säng och åkt till stan idag för att köpa lite nya kläder till midsommar. Men när jag vaknar så är det helt grått på himmelen och så regnar det. Varföör???!! Det har varit rätt så skapligt väder de senaste dagarna, soligt men ändå inte för varmt. Och nu så regnar det igen. Aja, jag får väl ta och gå med ett paraply till bussen sen. Ne, nu får jag ta och sluta klaga och skriva om något positivt istället. När jag åt frukost så hittade jag de här.
 
Visst ser dom goda ut :D?

Egentligen så är det ingen choklad, utan Ipod Shuffels. Jag vill ha en rosa! :)
 

Nu ska jag laga lite mat och sedan göra iordning mej, ska till min kompis Café och fika, sedan ner på stan och shoppa tills jag är pank :).


TARINA TARANTINO

Tarina Tarantino, hon har nog världens mest söta smycken/hår accesoarer som jag någonsin har sett, älskar dom så sjukt mycket! Jag tycker att det är ganska så dåligt att dom inte finns i Sverige (vad jag vet iaf). Tror faktiskt att hennes produkter skulle sälja rätt så bra här. Om man köpa något så får man väl skaffa ett Visa kort och beställa hem från TarinaTarantino.com. Här är några av hennes jätte fina produkter :)


Visst är dom fina!! :D


Nagellack med cool design :)

Vaknade nyss av den härliga solen som lyste upp mitt rum. Äntligen så har det slutat att regna och blåsa och jag hoppas det fortsätter att vara sånt här fint väder, i alla fall fram till midsommar så man får någon värme.Men to get to the point... Har hittat några rätt så coola designer på olika nagellack. De första är formade som glödlampor, och de andra är
 små burkar. Det skulle se rätt så fint ut med de här nagellacken på min lilla make up byrå här hemma ^^.

 



Everything Cupcake

Har hittat några fina cupcake prylar. Men dom kan bara beställas från en Amerikansk sida Kaboodle.com. Lätt att man vill ha tandtråden, kommer ju att smaka jätte gott i munnen.



1.Halsduk
2.Ljus
3.Plåster
4.Sparbössa
5.Tandtråd som smakar cupcakes


Nu är skolan slut...

Japp, nu blir det ingen mer skola för min del, inte på ett bra tag i alla fall. Sprang ut i torsdags 11/6. Känns lite tråkigt att lämna skolan och klassen, kommer att sakna dom och alla nya kompisar. Men that's life, i guess. Så nu får man ta och börja söka jobb så att man kan ta och flytta hemifrån snart. Blir väl antagligen inte så himla lätt på grund av lågkonjuktionen, men man får väl ta och försöka ändå. Hoppas att alla kommer att ha ett varmt och skönt sommarlov :).


Gulliga Make Up Borstar

Eftersom att jag inte har haft något speciellt för mej idag, eller ja.. inte orkat göra något idag så har jag suttit vid datan och försökt hitta bra make up borstar. Efter ett litet tag så hittade jag de här hjärtformade make up borstarna, dom är så gulliga. Men tyvärr så verkar sidan man beställer dom ifrån finnas kvar längre. Visst är dom fina :D.






RSS 2.0
Test