Can't stand the heat.

Jag vet, Jag vet.. Jag borde inte klaga på värmen idag, men 30 grader är lite för mycket. Det går ju nästan inte att vara ute utan att man bränner sig. Jag får väl ta och skylla mej själv eftersom att jag har legat och solat från 10 tills nu. Men man måste ju i alla fall bli någotlunda brun till studenten! :). Nu måste jag faktiskt ta och skriva lite om vad som hände igår, eftersom att jag inte orkade skriva något inlägg vid halv 3 på natten igår. Vid halv 9 på kvällen så kom Mickis och hämtade mej med sin bil och så åkte vi ut till Åby där dom har Horse Show nu. På kvällen så har dom fest där, så då tänkte vi, såklart att vi åker dit!. Vi träffade hennes familj och min mamma där också. Vi drack lite cider och dansade hela kvällen tills vi åkte hem vid 2, det blev en lyckad kväll :).Nu ska jag ta och fixa mina naglar ännu en gång, bye bye ^^.

                                                                                                                                                                                    

<3

Har varit ute och solat sen 9:30 i morse, gick nyss in och gjorde stekta nudlar, kyckling och kokos/chili sås, det blev jätte gott :D. Så nu sitter jag och kollar igenom massa klädsidor. Och så hittade jag dom här jackorna och t-shirten, som jag så gäran vill ha, så fint, så fint :). Hittade nyss mitt Hello Kitty halsband som jag köpte när jag var i London, tror att jag ska ha det på balen ^^.
 
 


Små söta halsband




Det här måste vara ett av dom sötaste Hello Kitty halsbanden om jag har sett!(som finns tillgängliga i Sverige)

Jag tror nästan att jag vill ha allihopa, dom är så himla gulliga. Hittade halsbanden på KyssJohanna.se

Puss på er :)!
                    
                                                             

Marknadsafton

Hej Hej!
Har precis gjort iordning mina naglar och sitter och lyssnar på Lady Gaga. Idag så har jag varit ledig, så jag och Elin åkte ner till stan med hennes bil och gick omkring på stan. Och eftersom att det är marknadsafton idag så var det rea nästan överallt med det fanns nästan ingenting intressant. Men köpte i alla fall lösögonfransar och svarta klackskor till balen, dekoratins "stenar" till naglarna, en present till mamma eftersom att det är mors dag på söndag och så beställde jag en tatueringstid hos House of Pain, längtar jätte mycket. Hoppas att tatueringen blir fin.
Puss på er!


Muffins är så gott!

Tjeeena :)
Igår så gjorde jag jätte goda choklad muffins/cupcakes. Det är så roligt att spritsa på glasyren, fast använde då grädde för ingen i min familj utom jag gillar att ha glasyr på muffinsarna. Naglarna fixade jag också :).



Balklänning

hello igen! Jag är så glad nu, mamma köpte en klänning till mej som ja ska ha på balen ^^. Fast måste göra liiite ändringar på den, sen så blir den jätte fin :).

090516

Hello!
Igår så åkte jag och mamma till Linköping för att försöka hitta en balklänning till balen som är snart. Vi åkte in till city och gick omkring lite där. Vi gick till en godisaffär, och där hade dom Ben & Jerry kulglass! guud så gott det var. Sen så hittade jag Chanelliknande strumpbyxor på lindex och nån slags läppglansgrej för läpparna så dom blir större, kommer antagligen inte att funka men man kan ju alltid hoppas. Ett par svarta skor fick jag också. Måste bara säga att det är mycket, mycket finare i City i Linköping än vad det är här i Norrköping. Varmt var det också igår, solen sken hela tiden. Och jag var förkyld vilket jag fortfarande är, usch.



Så gulligt!

Var och handlade på Willy's med mamma igår och hittade ett jätte gulligt glasspaket med hello kitty på. Jag var ju bara så tvungen att köpa det, så sött som det såg ut!

RSS 2.0
Test